Rijschool Santpoort

Ben je 16,5 jaar of ouder en wil je gaan beginnen met het volgen van je rijlessen? Woon je in of rondom Santpoort? Dan ben je bij Rijschool Santpoort aan het juiste adres. Al jarenlang (ruim 30 jaar) is Rijschool Santpoort het adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Je krijgt bij ons altijd rijles van dezelfde vaste instructeur in een vaste auto. Met al meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij onszelf wel degelijk dé Rijschool van Santpoort en omstreken noemen. Begin snel met lessen!

Waarom Rijschool Santpoort

Wij hebben dan ook niet voor niks een slagingspercentage dat boven het regionaal gemiddelde ligt. De rijlessen worden gegeven in een nieuwe goed onderhouden lesauto. Deze lesauto is rookvrij. Rijschool Santpoort helpt jou op een leuke, leerzame en niet te vergeten veilige wijze je rijbewijs te halen. Daarnaast krijg je altijd een rijopleiding op maat aangeboden bij onze rijschool in Santpoort. Maak kennis met onze rijschool, we hopen je snel te zien achter het stuur!

Vraag een vrijblijvende intake les!

Wil je snel beginnen met het volgen van je rijlessen bij Rijschool Santpoort? Vraag dan direct een proefles aan via het onderstaand formulier. Wij zullen na ontvangst van je aanvraag zo spoedig mogelijk contact met je opnemen op de proefles te bevestigen.

Deel deze post

Gratis proefles aanvragen.

Je eerste proefles is gratis als je kiest voor rijschool Haarlem en geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

70%

Opfriscursus aanvragen.

Na de aanvraag nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen.

50%