Rijschool Hoofddorp

Rijschool Hoofddorp is een jong en dynamisch bedrijf dat rijopleidingen verzorgt in Hoofddorp en omstreken. Door uitsluitend te werken met methoden van de beste rijscholen, ben je bij rijschool Hoofddorp verzekerd van rijlessen van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Al jaren toonaangevend innovatief en betrouwbaar in Hoofddorp en omstreken. Met de juiste begeleiding wordt het halen van je rijbewijs een stuk makkelijker. Kies daarom voor onze rijschool in Hoofddorp, een goede rijopleiding volg je immers maar één keer in je leven. Bij rijschool Hoofddorp krijg je les van een vaste, gediplomeerde rij-instructeur, die je de juiste kneepjes van het autorijden bijbrengt en graag wil dat je zo snel mogelijk slaagt voor jouw rijbewijs! Of je nu voor het eerst achter het stuur zit, al een aantal lessen hebt gevolgd, of wanneer je al behoorlijk ervaren bent. Voor iedereen is er een rijopleiding op maat.

Rijschool Hoofddorp is een CBR erkende rijschool, dat betekend dat wij voldoen aan een groot aantal strenge kwaliteitseisen die door de CBR opgesteld zijn. Je kunt er zeker van zijn dat de opleiding op een hoog niveau staat en dat je instructie krijgt van een instructeur die zijn vak verstaat

Bij Rijschool Hoofddorp beginnen je rijlessen met een proefles, in Hoofddorp, waarin jouw niveau wordt bepaald.  

Tijdens deze les wordt er kennisgemaakt met de rijinstructeur. En word er tijdens een proefles in Hoofddorp ook gekeken naar jouw rijgedrag en rijervaring. Aan de hand hiervan worden er rijlessen op maat aangeboden.

De opleiding wordt gegeven door een vaste rijinstructeur die past bij jouw leertempo en persoonlijke leerbehoeften. Zo wordt de voortgang van de rijopleiding bijgehouden op een persoonlijke instructiekaart. Op deze wijze heb jij als cursist zelf ook inzicht in de voortgang van je opleiding en zie je in een oogopslag hoe het in zijn werk gaat.

Waarom kiezen voor rijlessen bij Rijschool Hoofddorp?

  • Vriendelijke rijinstructeurs, bij jou uit de buurt
  • Altijd dezelfde rijinstructeur
  • Direct starten met je rijlessen
  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd de nieuwste lesauto’s

Gratis proefles bij Rijschool Hoofddorp

Laat je overtuigen en vraag een gratis proefles aan bij Rijschool Hoofddorp. Wens je meer informatie over het nemen van een rijlessen in Hoofddorp of een vrijblijvende intake? Neem dan gerust contact op per telefoon of per email!

Deel deze post

Gratis proefles aanvragen.

Je eerste proefles is gratis als je kiest voor rijschool Haarlem en geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

70%

Opfriscursus aanvragen.

Na de aanvraag nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen.

50%