Overwin je rijangst en geniet weer van autorijden.

Boek nu direct een opfriscursus.

Opfriscursus

Onder begeleiding van ervaren rijcoach

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

rijangst
overwinnen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Rijvaardigheid verbeteren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Opfriscursus Rijschool Haarlem

Het komt nogal eens voor dat mensen wel een rijbewijs hebben, maar nooit meer in de auto rijden. Ze hebben een tijdje niet gereden of een nare wegervaring gehad en stappen hierdoor niet meer in de auto. Niets om je voor te schamen, maar wel zonde natuurlijk. Met één of meerdere lessen zorg wij dat je weer vol zelfvertrouwen de weg opgaat.

Denk bijvoorbeeld aan snelwegtrainingen, leren inparkeren of een algemene opfriscursus. Deze lessen kun je bij ons volgen in je eigen auto of in de lesauto.

Begrip voor jouw angst

In alle gevallen is het begrijpen van de angst zelf, onmisbaar. Vanuit onze expertise en  ervaring weten wij wat angst met je doet. Maar we weten ook op welke manier je er weer vanaf komt. Het is ons gelukt om menig voormalig angstige automobilist inmiddels weer met een gerust hart achter het stuur te krijgen.

Ben jij je rij angst zat? Geef jezelf een nieuwe kans en neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking.

Opfriscursus

Zij waren jou voor

Veel gestelde vragen

Opfris rijles van 60 minuten €65,-

Er zijn allerlei redenen waarom iemand een opfriscursus volgt. Zo kun je er je angsten overwinnen in elke verkeerssituatie of het überhaupt instappen van de auto. Heb je je rijtechniek nog niet helemaal onder controle? Dit leer je tijdens de opfriscursus.

Tijdens je opleiding voor een rijbewijs leer je voornamelijk de basis en rij je over het algemeen examengericht. In een opfris-rijles wordt er extra aandacht besteed aan de punten waar jij moeite mee hebt. Het gaat er hierbij vooral om dat je weer een goed gevoel krijgt. Dit begint altijd bij een goede bediening van het voertuig en het kunnen voorspellen van situaties die zich kunnen voordoen.

Ja. De afgelopen 6 jaar, zijn ruim 3500+ cursisten je al voor gegaan en we hebben gemerkt dat je over elke angst heen kunt komen. Met onze rustige aanpak en ruime kennis helpen we ook jou weer met een zeker gevoel.

Jazeker, je kunt je voorkeur aangeven voor in de avonduren of in het weekend. We plannen altijd in overleg met jou.

Dat is één van de voordelen van opfris cursus: Ja dat kan! Dit gaat wel altijd in overleg. Geef het vooral aan als je dit graag wilt.