De proefrijles is de eerste stap naar een rijbewijs. Spannend!

Bij Rijschool Haarlem vinden we het belangrijk dat je zo relaxt mogelijk in de auto stapt. Onze rijinstructeurs stellen je op je gemak en zorgen ervoor dat je na de eerste proefrijles zin hebt om voor het roze pasje te gaan!

Opfriscursus

RIJBEWIJS PERSONENAUTO

Bij Rijschool Haarlem leer je op een leuke, ontspannen manier autorijden. Leer goed autorijden, dan haal je je rijbewijs bijna vanzelf.

SPOEDCURSUS
RIJBEWIJS B

Wil je snel je rijbewijs halen? Met de spoedcursus rijbewijs van Rijschool Haarlem leer je snel goed autorijden.

AUTOMAAT
RIJBEWIJS

Je automaat rijbewijs haal je bij Rijschool Haarlem, gespecialiseerd autorijschool voor automaat.

Rijschool Haarlem

Ben je op zoek naar een rijschool in Haarlem of omstreken? Dan ben je bij Rijschool Haarlem op het juiste adres. Al jarenlang zijn wij het vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen in Haarlem en omstreken. Rijschool Haarlem staat garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

Les op maat

Ben je 16,5 jaar of ouder? Begin dan vandaag nog met het volgen van je rijlessen. Rijschool Haarlem vindt het belangrijk om al zijn leerlingen een rijopleiding op maat aan te bieden!

Instructeurs

Wij werken uitsluitend met ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeurs. Voor de beste rijopleiding moet je dan ook bij onze gezellige rijschool in Haarlem zijn.

Vanaf 16,5

Wij geven al jarenlang rijles aan leerlingen van jong tot oud! Uiteraard kun je bij Rijschool Haarlem ook al beginnen met het volgen van je rijlessen zodra je 16,5 jaar of ouder bent.

Autorijbewijs Halen

Bekijk onze geslaagde!

Bij Rijschool Haarlem slaagt 0 % in 1 keer!
Bij ons slaagt 0 % in 1 keer!

(Bron: CBR)

Waarom kiezen voor Rijschool Haarlem

Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen de beste begeleiding te bieden vanaf het moment dat ze starten aan hun proefles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen. Wij bestaan uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt.

Wat kan je verwachten?

Aangepast op jou niveau

Gekwalificeerde instructeur

IN NIEUWE AUTO'S RIJDEN

Tarieven

Pakket A

€1156
€1370

Pakket B

€1719
€1820

Pakket C

€2249
€2370

Pakket D

€2769
€2920

Overige Tarieven

Theorie boek kopen?

Wil je een goed auto theorieboek rijbewijs b dat is geschreven door theorie-experts en verkeersdeskundigen? Kies dan voor een van bovenstaande auto theorie boeken. Er zijn al meer dan 2500+ mensen geslaagd dankzij een theorie examen boek via ons!

Op deze pagina vind je een overzicht van onze auto theorieboeken. We hebben daarin verschillende varianten beschikbaar. Zoals met een samenvatting (TheorieTopics), met een examenproduct, met een examen USB-stick of in de vorm van een totaalpakket. Voor ieder wat wils. Bestellen doe je vervolgens eenvoudig via een beveiligde verbinding.

Zij waren jou voor

Veel gestelde vragen

Op al onze opleidingen zijn onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Prijswijzigingen voorbehouden.

Bij teveel uren ontvang je de kosten van de ongebruikte uren retour

Onze rijlessen duren 60 minuten.

Prijzen zijn incl. 21% btw.